Nissan Navara

Nissan Navara är en modul med snarlika mått som en Amarok. Det vanligaste är 3 hundboxar samt 1 fack för vapen och laddning. Vanligtvis så väljer kunder att göra sin modul till en dubbelhyttad Navara utan lastgaller kvar 155 cm lång, 165 cm bred och 73 cm hög. I April levereras den första modulen till det nya chassit på Navaran som är från 2016.

Vi rekommenderar alltid kunder att mäta på sin bil innan en ev. beställning så att man får det helt rätt. Nedan kan ni klicka på länken för att se mer bilder på vapenfack, svarta profiler och annan utrustning. Under det kan ni se några olika Hilux vi levererat moduler till, klicka bara på bilden för högre upplösning.

Att tänka på

Varför väljer ni höjden 73 cm?
-73 cm är en bra höjd för de flesta jakthundar samtidigt som det inte ger stort vindfång. Gör man boxen högre än 73 cm kan man få vinden fel genom ett kallras. Detta då vinden går ner via superventilen. Detta löser man enkelt genom en spoiler på taket som leder bort luften. Av 100 sålda moduler med högre mått har 3 kunder haft detta problemet. Men bara så att man tänker på det hela.

Nedan kommer lite blande bilder på olika Nissan Navara som vi sålt moduler till. Klicka bara på bilden för att förstora det hela.